UŠTEDI ENERGIJU
August 27, 2021

EDUKACIJA - Pioneers into Practice

Sudjelujte u Climate-KIC programu Pioneers into Practice koji u Hrvatskoj vodi Regionalna Energetska Agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA), a koji će se održavati od 1. rujna do 15. prosinca.

Pioneers into Practice je program fokusiran na problematiku klimatskih promjena koji se održava već jedanaestu godinu za redom i to u više od dvadeset zemalja diljem Europe, a od 2019. godine i u Hrvatskoj. U 2021. godini program poprima novi oblik te nam je u cilju sudionicima programa proširiti znanje o ublažavanju učinka klimatskih promjena te prilagodbi učincima klimatskih promjena.

Program sadržava e-učenje, 4 radionice u sklopu kojih će se prenositi znanje te potencijalnu razradu projekata u svrhu primjene stečenih znanja. Želja nam je da nakon sudjelovanja u programu možete lakše, brže i s više samopouzdanja sudjelovati u aktivnostima vezanim uz klimatske promjene.

Prijave su otvorene do 31.08. te broj prijavljenih osoba po instituciji nije ograničen.

Prijaviti se možete na poveznici.

 

 

Ako imate dodatnih pitanja, molimo Vas da se javite na tmarusevac@regea.org

 

 

____________

Izvor: REGEA

Naslovna fotografija: pioneers.climate-kic.org

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram