ENERGETIKA – Electric Evolution Festival 2022. od 8. do 10. travnja u Zagrebu

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 08.04.2022. - Vrijeme čitanja: 2min

Electric Evolution Festival 2022 će obuhvatiti izložbu električnih vozila, prezentaciju novih tehnologija na području električne mobilnosti, forum i probne vožnje

Electric EVolution festival prvi je festival električne mobilnosti u Hrvatskoj koji okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti s ciljem edukacije šire javnosti i prezentacije novih tehnologija u autoindustriji te podizanja svijesti o utjecaju prometa na okoliš – prenosi electricevolutionfestival.com

 

VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA

Electric Evolution Festival 2022 u razdoblju od 8. do 10. travnja 2022. u CCO West u Zagrebu od 9.00 do 21.00.

Posjetitelji Electric EVolution Festivala moći će na jednom mjestu razgledati aktualnu ponudu električnih modela i plug-in hibrida te saznati više o izloženim modelima od strane prodajnih predstavnika.

Kroz mnoga zanimljiva predavanja približavamo tematiku električne mobilnosti široj javnosti. Saznajte sve o električnim vozilima, načinima punjenja, infrastrukturi, mogućnostima subvencija i ostalim prednostima koje biste trebali znati odlučite li se za kupnju električnog vozila.

Ovo je dobra prilika da saznate razlikuje li se i u kojoj mjeri vožnja električnog automobila od vožnje automobila s unutarnjim izgaranjem.
Uz stručno vodstvo testna vožnja postaje korisno i poticajno iskustvo.

 

PROGRAMI

Program predviđa izlaganje noviteta, detaljne prezentacije i demostracije, čak i probne vožnje pojedinih modela. Electric EVolution Festival koncipiran je i tematski prilagođen svim generacijama, s ciljem edukacije i informiranja o električnoj mobilnosti i njenoj EVoluciji.

Kroz mnoga predavanja stručnjaka Festival će dati  odgovore na aktualna pitanja sadašnjih i budućih korisnika, profesionalaca i entuzijasta, ali i znatiželjnih posjetitelja. Na izlagačkim pozicijama posjetitelji mogu saznati kako aplicirati na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost s ciljem ostvarivanja subvencija za nabavku električnih vozila.

 

__________
Izvor: electricevolutionfestival.com
Naslovna fotografija: