UŠTEDI ENERGIJU
June 20, 2021

ISTRAŽIVANJE - Upitnik o razvoju održivog turizma

Ministarstvo turizma i sporta, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci i BlueRock Consulting Zagreb provode istraživanje stavova lokalnog stanovništva o razvoju održivog turizma

 

Temeljem objavljenog Natječaja Ministarstvo turizma i sporta zadaću izrade Strategije razvoja održivog turizma do 2030. Godine i Nacionalnog plana razvoja održivog turizma do 2027. godine dodijeljen je konzorciju Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci ( FMTU ) i BlueRock Consulting.

Ministarstvo turizma i sporta, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci i BlueRock Consulting Zagreb provode istraživanje stavova lokalnog stanovništva koje je iznimno važan dionik održivog razvoja turizma.

Za popunjavanje upitnika potrebno je izdvojiti 5-7 minuta. Kako se radi o ključnom strateškom dokumentu našeg turizma, trebalo bi nam biti stalo i da isti bude što kvalitetnije napisan i posložen. Sada je trenutak kada se svi moraju uključiti sa svojim argumentiranim mišljenjima i stavovima, a ne kasnije, kada dokument bude gotovo i predstavljen javnosti. Tada argumentirana kritika nema smisla.

Upitniku možete pristupiti na poveznici.

 

 

__________
Izvor: hrturizam.hr
Naslovna fotografija: Pexels.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram