UŠTEDI ENERGIJU
March 28, 2022

JAVNI POZIV - Nagradni natječaj “2030. je danas”

I ove godine Zelena energetska zadruga i Raiffeisenbank u Hrvatskoj organiziraju nagradni natječaj “2030. JE DANAS”

Za sudjelovanje u natječaju “2030. je danas”, kreirajte autorsku fotografiju i kratki tekst kojim pozivate susjede i sugrađane na korištenje solarne energije te ih priložite u prijavi na natječaj na adresi do 15. travnja - prenosi odraz.hr

Nagradnim natječajem 2030. JE DANAS prošle je godine dodijeljeno pet besplatnih sunčanih elektrana i 17 besplatnih glavnih elektrotehničkih projekata sunčane elektrane.

Budi primjer svima u susjedstvu. Upogoni vlastiti dom energijom iz sunca uz pomoć sufinanciranja cjelokupne realizacije sunčane elektrane u iznosu od 20,000 HRK.

 

UVJETI NATJEČAJA

Kreirajte autorsku fotografiju i kratki tekst kojim pozivate susjede i sugrađane na korištenje solarne energije te ih priložite u prijavi na natječaj na POVEZNICI do 15. travnja.

Deset najkreativniijih prijavitelja, koji ujedno zadovoljavaju tehnički uvjet posjedovanja glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane, osvojit će nagradu!

 

__________
Izvor: odraz.hr
Naslovna fotografija: Unsplash.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram