UŠTEDI ENERGIJU
March 25, 2021

ONLINE RADIONICA - Civic Europe Idea Challenge

U srijedu, 31. ožujka, od 10:00 do 12:00 sati, na platformi Zoom, bit će održana druga info radionica na kojoj će biti predstavljen program „Civic Europe Idea Challenge“, ciljevi koji se žele postići tim programom, ključni kriteriji za odabir projektnih ideja te postupak prijave i prijavni obrazac. Program „Civic Europe Idea Challenge“ će ukratko predstaviti […]

U srijedu, 31. ožujka, od 10:00 do 12:00 sati, na platformi Zoom, bit će održana druga info radionica na kojoj će biti predstavljen program „Civic Europe Idea Challenge“, ciljevi koji se žele postići tim programom, ključni kriteriji za odabir projektnih ideja te postupak prijave i prijavni obrazac.

Program „Civic Europe Idea Challenge“ će ukratko predstaviti Lisa Gimbert iz organizacije MitOst, a info radionicu će voditi Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok iz Udruge SMART.

Broj sudionika na radionici je ograničen, a rok za prijavu na radionicu je u ponedjeljak, 29. ožujka, do 16:00 sati, ili do popunjavanja radionice.

Prijavnica za sudjelovanje na radionici dostupna je na poveznici. Svi prijavljeni sudionici će elektronskom poštom dobiti poveznicu za pristupanje radionici u utorak, 30. ožujka kroz jutarnje sate.

Dio info radionice će biti na engleskom jeziku pa je za praćenje potrebno razumijevanje engleskog jezika dok će se pitanja moći postavljati i na hrvatskom jeziku.

Podsjećamo, program „Civic Europe“ je inkubator za lokalne građanske inicijative, organizacije i pojedinke/ce u Srednjoj, Istočnoj i Južnoj Europi kojeg provode MitOst e.V. i Sofia Platform uz financijsku podršku Stiftung Mercator.

Kroz spomenuti program, akterima civilnoga društva iz Hrvatske, Bugarske, Češke, Grčke, Mađarske, Italije, Poljske, Portugala, Rumunjske, Slovačke, Slovenije i Španjolske pruža se financijska i mentorska podrška za provedbu njihovih projektnih ideja.

Ove godine bit će financirano do 20 projekata koji za cilj imaju jačanje društvene kohezije i aktivnog građanstva na lokalnoj razini s najvećom pojedinačnom potporom od 35.000 EUR.

Više informacija o programu dostupno je na poveznici Civic Europe.

 

 

__________

Izvor: www.smart.hr

Naslovna fotografija: Unsplash.

Article written by Pokret otoka
Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram