UŠTEDI ENERGIJU
April 16, 2021

PELJEŠAC - Podrumski festival

Četiri turističke zajednice s područja Pelješca projektno su se udružile kako bi zajednički razvijali novi turistički proizvod „Festival peljeških podruma“, na novom konceptu temeljenom na tradicijskim vrijednostima

Promocija plavca malog i peljeških podruma aktivno će se odvijati tijekom cijele godine kroz podrumski festival. Poseban naglasak bi bio na novoj manifestaciji „Festival peljeških podruma“, tematsko događanje koncipirano sa željom da se posjetiteljima pruži što kvalitetniji i raznovrsniji doživljaj. Događaj se planira održavati od 15. svibnja do 15. lipnja 2021. godine.

Preliminarni sastanak sa vinarima vezano za podrumski festival održan je u srijedu 14.04. od 10:00 do 12:00 sati putem video veze (zoom) na kojem su nazočili predstavnici sve četiri turističke zajednice, gđa Đurđica Šimičić iz tvrtke IQM kao savjetnik na projektu te 20tak vinara sa cijelog Pelješca.

Nakon predstavljanja projekta i razrade detalja, na zadovoljstvo svih prisutnih dogovoreno je da se prihvaća koncept, te se kreće sa realizacijom manifestacije.

 

 

__________
Izvor: morski.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram