UŠTEDI ENERGIJU
June 13, 2021

BRAČ - Kroz objektiv digitalnih nomada

Total News Croatia donosi novi serijal o promociji Hrvatske kroz objektiv digitalnih nomada

.

Serijal TCN-a započinje slijedeći objektiv Stevea Tsentserenskyja, jednog od prvih vlasnika hrvatske digitalne nomadske dozvole. Gdje je bolje započeti nego na fotogeničnom Bolu na Braču?

Jedna od rasprava u Hrvatskoj ovih dana uključuje digitalne nomade. Što točno Hrvatska dobiva od digitalnih nomada, pogotovo ako porez na dohodak ne moraju plaćati lokalno s dozvolom od 12 mjeseci?

To je klasični kratkoročni način razmišljanja o hrvatskom turizmu, koji se nažalost dobro poznat tijekom desetljeća pisanja o toj temi.

Postoje tri ključne pobjede za Hrvatsku - i sve to ne košta ništa.

1. Vlasnici dozvola možda neće plaćati porez, ali troše na najam, hranu, piće i zabavu nakon što napuste svoj virtualni ured. Ako ih želite, smatrajte ih dugotrajnim turistima. Nikad nisam čuo da se netko ovdje žalio na turiste koji ovdje troše.

2. Način razmišljanja. To je jedan od najuzbudljivijih aspekata ere digitalnog nomada. Ljudi sa svježim idejama, različitim iskustvima, poticajnim životnim stilom. Ako se sele u Hrvatsku jer je tako sjajna, možda Hrvatska ima što ponuditi, radije nego tužni put emigracije.

3. Sjajna besplatna promocija od strane digitalnih nomada, očito zaljubljenih u ovu prekrasnu zemlju. Odlučili su doći, voljeti ono što pronađu i žele svijetu reći kako je Hrvatska nevjerojatna - putem blogova, Instagram postova i raznih drugih oblika društvenih mreža. Nešto poput posla nacionalne turističke zajednice ako želite. Samo bolje.

Ovaj serijal usredotočit će se na posljednju točku, fantastičnu besplatnu promociju Hrvatske od strane ovih dugotrajnijih posjetitelja. TCN sa zadovoljstvom objavljuje radno partnerstvo s jednim od prvih vlasnika digitalne nomadske dozvole. Steve Tsentserensky iz Ohia. Steve je prvi put privukao pozornost s nevjerojatnim videozapisom iz Zagreba. Možete ga pogleedati na poveznici.

Steve će tijekom sljedećih 12 mjeseci (zapravo, nešto malo duže) putovati po zemlji dokumentirajući Hrvatsku kroz svoj objektiv. Total Croatia new portal smatra kako bi bilo odlično dodati te zapise na portal, kao i pokazati kako samo jedan nomad s dozvolom širi priče o ovoj prelijepoj zemlji, kako bi je drugi mogli vidjeti i doći.

I tako započinje Total Croatia News serijal - Hrvatska kroz leću hrvatskog vlasnika digitalne nomadske dozvole, koja započinje u veličanstvenom Bolu.

Kažu da slika vrijedi tisuću riječi, iste možete pogledati na poveznici.

 

 

__________
Izvor: total-croatia-news.com
Naslovna fotografija: Pixabay.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram