UŠTEDI ENERGIJU
October 17, 2019

BRAČ - Predstavljen projekt radoAKTIVNI

Iako projekt radoAKTIVNI službeno počinje tek od siječnja 2020, već je protekli vikend, u sklopu prvog ZVRK sport boosta održana prezentacija koncepta projekta. Radi se o projektu koji zajednički provode Grad Supetar, Turistička zajednica grada Supetra, Sportsko društvo ZVRK te Poduzetnički centar Aktiva. Cilj projekta je unapređenje općeg fizičkog stanja radno aktivnog stanovništva na području grada Supetra.

Projekt uključuje organizaciju treninga različitog tipa i intenziteta, uz profesionalne trenere. Na taj način, unaprijedit će se opće zdravstveno stanje zaposlenih te ih motivirati na unaprjeđenje životnih navika, povećano kretanje i lakšu fizičku aktivnost. Treninge će pratiti i savjeti o prehrani, nutricionizmu i drugim važnim temama za poboljšanje općeg zdravstvenog stanja, a u obliku blog i video objava na društvenim mrežama projekta. Treninzi će biti besplatni i svima dostupni te će ih financirati Grad Supetar.

Ovoj zanimljivoj ideji pridružit će se i lokalni poduzetnici (ugostitelji, pekari) koji će, sukladno željama i potrebama sudionika temeljem provedene ankete, pripremiti ponudu zdrave marende, kako bi motivirali zaposlenike da svoje pauze od posla iskoriste za nutritivno kvalitetne obroke.

Zainteresirani mogu popuniti anketu kako bi se mogao kreirati što bolji program ► https://forms.gle/w8NWuMBNPr8E8wNC6

Projekt možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, te podržati korištenjem hashtaga #radoAKTIVNI.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram