Primorsko-goranska županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša objavilo je sukladno zakonskim propisima na e-oglasnoj ploči poziv na Javnu raspravu o Studiji o utjecaju na okoliš kombiniranoga golf igrališta Matalda na Cresu, Grad Mali Lošinj

.

Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš kombiniranoga golf igrališta Matalda na Cresu će započeti 28. srpnja i trajati do 26. kolovoza 2021. godine. Uvid u Studiju može se dobiti na prvom katu upravne zgrade Grada Malog Lošinja (Riva lošinjskih kapetana 7), radnim danom od 07.30 do 15.30 sati.

Također, Studija i netehnički detalji objavit će se na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja s početkom javne rasprave, dok će se javno izlaganje održati 12. kolovoza u Lošinjskome muzeju (Vladimira Gortana 35), s početkom u 13 sati.

Za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti dostavljaju se na sljedeće načine:

  • upisivanjem u knjigu primjedbi koja će biti dostupna na mjestu javnog uvida;
  • davanjem u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja;
  • dostavom u pisanom obliku na adresu: Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša, Riva 10, 51000 Rijeka, s naznakom “Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš golf igrališta Matalda na Cresu, Grad Mali Lošinj”
  • primjedbe i prijedlozi o Studiji se mogu dostaviti putem adrese e-pošte vjekoslava.hrvatin@pgz.hr, čitko i razumljivo, uz ime i prezime te potpis podnositelja.

 

 

 

__________
Izvor: glasotoka.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.