Cres & Lošinj Trail Weekend je trail utrka koncipirana od dvije zasebne etape sa tri težinske kategorije; Challenger, Active i Light kategorija. Natjecatelji mogu sami izabrati u kojoj kategoriji žele nastupiti i slijedom toga izabrati jedan ili oba dana ovog jedinstvenog trail eventa. Nije nužno da na oba dana nastupite u istoj kategoriji.
Ideja je bila povezati i prikazati ljepote oba otoka i njegovih skrivenih kutaka i isturenih vrhova u stilu trail utrke.
​Prva etapa je na otoku Lošinju 28.10.2017., a druga na otoku Cresu 29.10.2017.
LOŠINJ TRAIL i CRES TRAIL su dio Treking lige, a boduju se kategorije Active i Challenger. ​​

​Nakon svake utrke proglašava se  pobjednik, a nakon obje utrke proglasiti ćemo ukupnog pobjednika Cres & Lošinj Trail Weekend-a u muškoj i ženskoj konkurenciji. ​
Ukupni pobjednik je onaj koji obje utrke u Challenger kategoriji odradi za najkraće vrijeme.

Prijave na linku : prijave 

Prijave za utrku: predprijave se zaprimaju isključivo putem aplikacije stotinka.
Molimo da prilikom prijave navedete točne podatke.
​Prijava će biti potvrđena uplatom startnine od 120,00 kn ukoliko se prijavljujete za samo jednu trku. Ako se odlučite za obje, iznos koji uplaćujete je 200,00 kuna.
Krajnji datum za prijave: 15.10.2017. Nakon ovog datuma prijave se automatski zatvaraju. Naknadne prijave moguće su na mail organizatora, no bez mogućnosti dobivanje majice od strane organizatora.
Konačna lista natjecatelja: bit će objavljena u ponedjeljak, 16.10.2017. godine.
Na konačnoj listi natjecatelja bit će svi oni koji su se ispunili prijavu za natjecanje te uplatili cjelokupan iznos startnine od 120,00 (ili 200,00 kuna za oba dana) kuna do navedenog datuma.
Natjecatelji koji su se prijavili za utrku, a nisu uplatili startninu neće biti na konačnoj listi natjecatelja i nemaju pravo sudjelovanja u utrci.

Još malo do zatvaranja prijava i kratki podsjetnik na dio onog što vas čeka..cres.losinj.trail.video

​VIDEO 2016 : Cres-Lošinj Trail 2016

FOTO GALERIJA 2016 : cres.losinj.trail/photos/

 

 

IZVOR : cres-losinj-trail.com