UŠTEDI ENERGIJU
July 22, 2019

Darko Rundek ft. Zbor ZbrKu: Reci NE! (Video)

Darko Rundek pridružio se Greenpeaceovoj kampanji ''Neću vreću'' te u suradnji sa školskim zborom ZbrKu iz Velike Gorice snimio pjesmu i video spot naziva ''Reci NE!'' (plastici)

Greenpeaceovu peticiju Neću vreću! koja se i dalje provodi, već je potpisalo više od 53.000 građana, što je jasna poruka javnosti kako je nužna promjena politike - prenosi Ekovjesnik.
.

.
Pridružite se i vi - potpišite peticiju!

„Drago mi je što smo mogli podržati kampanju Greenpeacea protiv plastike za jednokratnu upotrebu, kao i da sam mogao surađivati sa zborom ZbrKu koji je bio super. Pozivam vas da potpišete peticiju za zabranu plastičnih vrećica. Reci NE!“, poručio je Darko Rundek.

„Pjesma nas je odmah zarazila, a posebno nas veseli što su se zainteresirali i uključili i mladi ljudi. Vrijeme je da stanemo na kraj pogubnim praksama koje štete budućim generacijama. Kao što prikazuje ovaj spot, želimo spriječiti da se današnja djeca sutra utope u moru plastike i plastičnih vrećica“, naglasila je voditeljica kampanje Petra Andrić.

 

__________
Izvor: Ekovjesnik / Greenpeace
Naslovna fotografija: Biljana Šimić

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram