DOOR OBRAZOVNA AKADEMIJA – Kako osnovati energetsku zadrugu?

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 27.04.2022. - Vrijeme čitanja: 1min

Saznajte kako osnovati energetsku zadrugu ili zajednicu i financirati energetske projekte u sklopu DOOR obrazovne akademije

U sklopu DOOR obrazovne akademije možete dobiti informaciju kako osnovati energetsku zadrugu ili zajednicu i financirati energetske projekte – prenosi door.hr

Dana 27. travnja 2022., s početkom u 18:00 sati, Paula Damaška (TerraHub i Zelena energetska zadruga) i Anamari Majdandžić (DOOR) održat će se predavanje na temu „Energetske zajednice, energetske zadruge i inovativni načini financiranja (crowdfunding)“.

 

O PREDAVANJIMA

U prvom dijelu predavanja Paula Damaška održat će predavanje o definicijama energetske zajednice i energetske zadruge te o inovativnim načinima financiranja (crowdfunding). Prikazat će se primjeri dobre prakse u Hrvatskoj i EU te kako osnovati energetsku zadrugu ili zajednicu i pokrenuti crowdfunding kampanju.

U drugom dijelu predavanja Anamari Majdandžić predstavit će i demonstrirati primjenu inovativnog online alata za financiranje energetskih projekata – POWER FUND, izrađen na projektu POWERPOOR.

Registrirat se možete na POVEZNICI.

 

__________
Izvor: door.hr
Naslovna fotografija: Unsplash.