UŠTEDI ENERGIJU
May 14, 2019

DUGI OTOK - Djelatnice PP Telašćica na edukaciji u SAD-u!

Dvije djelatnice ustanove Park prirode Telaščica s Dugog otoka započele su u petak, 9. svibnja 2019. godine međunarodnu edukaciju na temu „Planning & Managing Tourism in Protected Areas“ Sveučilišta Colorado u SAD-u.

Edukacija se provodi u sklopu projekta Interpretacijsko edukacijskog centra Grpašćak koji je sufinanciran EU sredstvima.

Osim predavanja renomiranih stručnjaka iz navedenog područja, program uključuje i terensku nastavu s posjetom zaštićenim područjima s različitim kategorijama i vrstama upravljanja te različitih vrsta i razina turističkih aktivnosti s ciljem pružanja neusporedivih mogućnosti za upoznavanje s pristupima planiranja i upravljanja turizmom u zaštićenim područjima i susjednim zajednicama.
.

foto: PP Telašćica

Uz dvije djelatnice PP Telaščica edukaciju američkog sveučilišta pohađaju i djelatnici Javnih ustanova „Nacionalni park Krka“, „Nacionalni park Mljet“ i „Priroda Šibensko kninske županije“.

__________
Autor: M. Šamanić
Izvor: Panopticum.hr
Fotografija: warnercnr.colostate.edu

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram