UŠTEDI ENERGIJU
September 9, 2022

DUGI OTOK - Emisija Andree Buče ''Stani na otoku''

Emisija Andree Buče Stani na otoku! o Dugom otoku prikazat će se u rujnu u udarnom terminu na HTV1

Nakon Stani u Lici! te Stani v Zagorju!, ove jeseni u prime time terminu prvog programa HRT-a prikazivat će se treća sezona serijala Stani! redateljice Andree Buče - prenosi ezadar.net.hr

 

Stani na otoku!

Ova sezona pod nazivom Stani na otoku! posvećena je otocima i započinje prikazivanjem emisije o Dugom otoku.

Serijal je jedna od najgledanijih emisija na televiziji, a njegova popularnost obilježena je i ulaskom u finale Zlatnog Studija. Svojim neposrednim pristupom autorica Andrea Buča ne samo da gledatelje uvlači u dijelove Hrvatske koje uz nju otkrivaju, već ih i potiče na put prema prikazanim destinacijama.

Prva će se epizoda treće sezona serijala Stani! posvećena Dugom otoku prikazati premijerno 19. rujna 2022. godine. na HTV1 u 20.10 sati. Emisija se na Dugom otoku snimala tijekom lipnja prošle godine, a snimanje su logistički pomogle Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica Dugi otok.

Posvećena detaljima i originalnom pripovijedanju Andrea Buča u ovoj će epizodi trajanja 26 minuta otvoriti prozor u otočki život i sve njegove specifičnosti, te publici donijeti uvid u tradiciju, kulturu i ljude jednog od najljepših otoka u Zadarskoj županiji – Dugog otoka.

 

__________
Izvor: ezadar.net.hr
Naslovna fotografija: Vesna Malatestinić

 

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram