DUGI OTOK – Nova mrežna stranica TZO

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 18.05.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Izrada novog vizualnog identiteta Dugog otoka pokrenuta je prije dvije godine, a dizajn nove mrežne stranice prilagođen je pametnim telefonima i tabletima

.

Na adresi www.dugiotok.hr dostupna je nova mrežna stranica Turističke zajednice Dugi otok. Stranica je također ispunjena novim fotografijama koje još bolje dočaravaju ljepote Dugog otoka i sve njegove skrivene kutke.

– U suradnji s tvrtkom Futuro iz Zadra osmislili smo i izradili novu mrežnu stranicu, koju smo nakon godinu i pol rada ovih dana pustili u „pogon“. Dostupna je u četiri jezične verzije (hrvatski, engleski, njemački i talijanski), a planira se napraviti i francuska verzija, dodaje direktorica Čarić.

Dijelovi stranice kao što su „privatni smještaj“ „ugostiteljstvo“ te „novosti i događanja,“ i „kutak za iznajmljivače“ napravljeni su u CMS sustavu i svaki tjedan ih ažuriraju djelatnici TZO Sali uz aktivan rad na društvenim mrežama Facebook i Instagram sukladno najnovijim marketinškim trendovima u turizmu.

Dio financijskih sredstava za novu web stranicu TZO Sali dobila je na Natječaju za podizanje vidljivosti regionalnog brenda kroz promotivne alate sustava TZ-a od TZ Zadarske županije.

I u ovim izazovnim vremenima, ističe Čarić, ne smije se posustati s marketinškim aktivnostima, a kvalitetne web stranice, uz društvene mreže, postale su prvi i glavni kontakt s budućim posjetiteljima.

 

 

__________
Izvor: nasiskolji.hr
Naslovna fotografija: Unsplash.