E- SAVJETOVANJE – Nacrt Programa poticanja razvoja civilnoga društva na otocima 2021.-2027

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 22.06.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Program poticanja civilnog društva na otocima je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije postavilo na platformu e-savjetovanja Program poticanja razvoja civilnog društva na otocima i Pravilnik o provedbi Programa poticanja razvoja civilnog društva na otocima.

.

Platforma e-savjetovanja Program poticanja razvoja civilnog društva na otocima i Pravilnik o provedbi Programa poticanja razvoja civilnog društva na otocima.

Savjetovanje za „Nacrt Programa poticanja razvoja civilnoga društva na otocima 2021.-2027.“ moguće je pronaći na poveznici.

Programom poticanja razvoja civilnoga društva na otocima 2021.-2027. potiču se aktivnosti organizacija civilnoga društva na otocima i stvara povoljno okruženje za razvoj civilnoga društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnoga društva na otocima uz poticanje njihovog umrežavanja.

Savjetovanje za „Pravilnik o provedbi Programa poticanja razvoja civilnoga društva na otocima“ moguće je pronaći na poveznici.

Pravilnik o provedbi Programa poticanja razvoja civilnoga društva na otocima potiče jačanje aktivnosti organizacija civilnoga društva na otocima čiji se razvojni potencijali realiziraju stvaranjem i mobiliziranjem različitih vrsta društvenog kapitala te financiranje i ugovaranje projekta od interesa za razvoj lokalne otočne zajednice.

Postupak e-savjetovanja trajati će 30 dana odnosno od 18. lipnja do 18. srpnja 2021. godine.

 

 

__________
Izvor: Uprava za otoke
Naslovna fotografija: Unsplash.