UŠTEDI ENERGIJU
December 22, 2021

EU VIJESTI - Znate li što su ''EU misije''?

Informativni dani za ''EU misije'' održat će se 18. i 19. siječnja 2022. godine u organizaciji Europske komisije

Misije EU su novost programa istraživanja i inovacija Obzor Europa za programsko razdoblje 2021. – 2027., a cilj im je rješavanje nekih od najvećih izazova s kojima se suočava naše društvo - prenosi europski-fondovi.eu

Europska komisija misijama nastoji mobilizirati i aktivirati javne i privatne aktere, kao što su države članice EU-a, regionalne i lokalne vlasti, istraživački instituti, poljoprivrednici, poduzetnici i investitori, za stvaranje stvarnog i trajnog učinka.

.
Ključni element misija

Ključni element misija bit će doprijeti do lokalnih zajednica i surađivati s građanima kako bi se potaknulo prihvaćanje novih rješenja i pristupa u društvu.

Europska komisija poziva građane i sve zainteresirane dionike da sudjeluju u pet misija:

Sudjelovanje na informativnim danima je besplatno, a prezentacije o svim pojedinim misijama moći će se pratiti virtualno bez prethodne registracije.

Detaljnije informacije o predstojećem događanju možete pronaći na mrežnoj stranici Europske komisije na kojoj ćete ujedno moći virtualno pratiti info dane.

__________
Izvor: europski-fondovi.eu
Naslovna fotografija: Unsplash.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram