FER i Siemens u ožujku organiziraju Spring Training on Hydrogen and Fuel Cells-2024

Objavio: Pokret Otoka - 29.02.2024. - Vrijeme čitanja: 2min

Fakultet strojarstva i brodogradnje Zagreb najavljuje organizaciju proljetnog treninga posvećenog istraživanju i primjeni vodika i gorivnih članaka.

Edukativni događaj održat će se 25. i 26. ožujka 2024. godine u predivnom okruženju hotela Westin u Zagrebu.

Partner treninga je renomirana tvrtka Siemens Energy d.o.o., što jamči visoku razinu stručnosti i relevantnosti sadržaja koji će biti pokriveni tijekom događaja.

Rok za prijavu je 18. ožujka 2024. godine, stoga pozivamo sve zainteresirane da iskoriste priliku i osiguraju svoje mjesto na vrijeme.

Detalji treninga

  • Datum i mjesto: Trening će se održati 25. i 26. ožujka 2024. godine u Zagrebu, u prestižnom hotelu Westin.
  • Jezične specifikacije: Službeni jezik predavanja je engleski, kako bi se omogućilo sudjelovanje stručnjacima iz različitih dijelova svijeta.
  • Predavači: Treneri su priznati stručnjaci u području vodikovih tehnologija s dugogodišnjim iskustvom, jamčeći vrhunsku kvalitetu sadržaja i interaktivnih sesija. Klikom na program možete pronaći i njihove CV-ove.
  • Dodatne informacije i prijave: Više detalja o treningu, uključujući iznos kotizacije i postupak prijave, mogu se pronaći na službenoj web stranici treninga: Proljetni Trening o Vodiku i Gorivnim Člancima 2024.
  • Program: Detaljan program treninga dostupan je na sljedećoj poveznici: Program Proljetnog Treninga o Vodiku i Gorivnim Člancima 2024. Uz to, program se također nalazi u privitku ove poruke.

Izvor: Press

Foto: Press