HGK Županijska komora Dubrovnik poziva na webinar o potporama za zapošljavanje i obrazovanje u kategoriji zeleno/digitalno

Objavio: Pokret Otoka - 15.02.2024. - Vrijeme čitanja: 2min


HGK Županijska komora Dubrovnik organizira informativni webinar u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje pod nazivom „Potpore za zapošljavanje novih zaposlenika u kategoriji zeleno/digitalno, potpore za pripravništvo zeleno/digitalno i vaučeri za obrazovanje.“

Webinar će se održati u petak, 16. veljače 2024. s početkom u 10 sati.

Na webinaru će se predstaviti potpore za zapošljavanje i pripravništvo koje su namijenjene poslodavcima kroz sufinanciranje troška bruto iznosa plaće pri zapošljavanju određenih kategorija nezaposlenih osoba, pripravnika te osoba sa invaliditetom.

O potporama će govoriti Goran Šoša, rukovoditelj Odjela mjera aktivne politike zapošljavanja iz HZZ Područnog ureda Dubrovnik, i Kristina Haklička, rukovoditeljica Odsjeka za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje iz istog ureda.

Također, bit će predstavljeni vaučeri za obrazovanje koji su namijenjeni kako zaposlenim, tako i nezaposlenim osobama koje žele ulagati u svoje obrazovanje.

Više detalja o potporama i upute za prijavu možete pronaći na web stranici digitalnakomora.hr/e-ucenje/edukacije/2545.

Prijave su moguće do 15. veljače do 15:00 sati.

Ukoliko niste registrirani na Digitalnoj komori, možete se registrirati na digitalnakomora.hr/korisnici/registracija.

Ovaj webinar pruža vrijedne informacije poslodavcima i osobama koje traže zaposlenje ili žele unaprijediti svoje obrazovanje. Idealna je prilika za sve zainteresirane da saznaju više o mogućnostima potpora i vaučera koje nude HZZ i HGK.

Izvor: Poduzetnički inkubator Vela Luka

Foto: Photo by Chris Montgomery on Unsplash