UŠTEDI ENERGIJU
March 10, 2019

HOP - Ministarstvo raspisalo poziv za dodjelu oznake "Hrvatski otočni proizvod"

 Oznaka “Hrvatski otočni proizvod” može se dodijeliti tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači, odnosno, pravne i fizičke osobe koje imaju sjedište na otocima i svoju djelatnost obavljaju na otocima.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za dodjelu oznake “Hrvatski otočni proizvod za 2019. godinu.

Oznaka je namijenjena proizvodima koji su nastali kao rezultat otočne tradicije ili pak razvojno-istraživačkog rada, inovacija i investicija. Oznaka se dodjeljuje godišnje, u vidu plakete i makete, a stručno mišljenje o proizvodima donose neovisne stručne komisije, dok konačnu odluku o dodjeli oznake donosi ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Zahtjevi za dodjelu oznake “Hrvatski otočni proizvod” s propisanom dokumentacijom podnose se do 8. travnja 2019. na adresu, a više informacija o pozivu možete pronaći na ovoj poveznici.

________

Izvor: eu-projekti.info
Naslovna fotografija: Iva Žanetić | Pokret otoka

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram