UŠTEDI ENERGIJU
October 2, 2019

HVAR - Dodjeljene nagrade za izniman doprinos povodom Dana Grada

01. listopada u Hvaru se slavi Dan grada, a tim je povodom nagrađen i naš Pokretač Ivan  Zaninović Grande kojem ovim putem čestitamo na priznanju!

Ivan Zaninović - Grande jedan je od osnivača Pokreta Otoka, a baš u njegovom Velom Grabju nastala je ideja o udruživanju otočana u Udrugu Pokret Otoka.

01. listopada 2019. godine našem je Grandetu dodjeljena nagrada za poseban doprinos kulturnom doprinosu i društvenom životu Grada Hvara, obzirom da je osnivač desetak udruga na otoku te organizator mnogih društveno - kulturnih događanja.

.
Nagrade pripale i Zorku Maričiću Banjušu i Nogometnom klubu Hvaru

Za izniman doprinos društveno-kulturnom životu grada Hvara nagradu je dobio i Zorko Maričić Banjuš, umirovljeni motritelj Meteorološke postaje Hvar, a kolektivnu  nagradu za izniman doprinos društveno-sportskom životu grada Hvara dobio je i Nogometni klub Hvar koji ove godine obilježava 60. obljetnicu djelovanja.

Čestitke svima želi tim Pokreta Otoka!

____________
Autorica: Paula Bolfan
Naslovna fotografija: visithvar.hr

 

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram