HVAR – NK Levanda Velo Grablje upisan u navijački park Hajduka

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 23.02.2022. - Vrijeme čitanja: 2min

NK Levanda Velo Grablje koje igra 1. Forsku ligu je u park Za sva vrimena upisao svoje ime i tako se smjestio zauvijek uz Hajduk

Uz tradicionalnu zelenu boju NK Levanda uvijek stoji i ona bijela kao simbol Hajduka – prenosi nashajduk.hr

– Osnovani smo 1971. godine, a ime smo dobili po lavandi koja se počela saditi davne 1928. godine. Koja je sredinom 20. stoljeća ekonomski podigla cijeli otok, započeo je priču o simpatičnom klubu iz srca Hvara njihov predsjednik Ivan Zaninović.

.
NK Levanda je lokalni klub iz mjesta Velo Grablje koje broji tek desetak stalnih stanovnika

Svoju ljubav prema nogometu iskazuju iz godine u godinu. Iako su u početku za klub igrali samo Grabljani s vremenom se to pravilo izmijenilo te sada imaju i zanimljivo inozemno pojačanje.

– Imamo igrača iz Portugala Carlosa koji je na otok došao prije desetak godina. Jedan je od prvih stranaca u našoj ligi, nastavlja za zanimljivostima Zaninović.

Kroz volonterizam oko nogometnog kluba članovi NK Levanda osjetili su povezanost i niz sličnosti i s Hajdukom i projektom Za sva vrimena.

– Ponosni smo što smo se upisali u navijački park kao klub. Kao mali klub možemo biti primjer i drugima. Možda i većim i organiziranijim, da i oni učine isto kako bi i njihovo ime ostalo za sva vrimena uz naš Hajduk. Zaključio je pozivom na sudjelovanje u akciji predsjednik NK Levanda Ivan Zaninović.

Podsjetimo, projekt Za sva vrimena pokrenut je prije 5 godina. U njemu je do sada više od 4500 navijača donacijama sudjelovalo u prikupljanju iznosa većeg od 18 milijuna kuna.

Mjesta uz Hajduk za sva vrimena je sve manje, tek nešto više od 400 s prednje strane elemenata u Parku, a ako vi želite rezervirati svoje mjesto u vječnosti s Hajdukom to možete učiniti na POVEZNICI.

Cijeli video o imenu NK Levande Velo Grablje u Parku pogledajte na POVEZNICI.

 

__________
Izvor: nashajduk.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.