UŠTEDI ENERGIJU
January 5, 2023

HVAR - Sunčana elektrana za hvarski vrtić

Grad Hvar poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte da dostave svoju ponudu za otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za opremu i radove za instalaciju fotonaponskih elektrana!

 

Rok za dostavu ponuda je 13. siječnja do 11 sati

Grad Hvar partner je na projektu One Sun Connecting North and South, i sudjeluje u zajedničkoj javnoj nabavi sunčanih elektrana.

U okviru projekta, Hvar će postaviti fotonaponski sustav na zgradi dječjeg vrtića ukupne snage 28,8 kW. Vrijednost dijela projekta koji se odnosi na Grad Hvar je gotovo 32.000 eura. Od toga, bespovratnih je više od 26.000 eura.

Dokumentaciju o nabavi za otvoreni postupak javne nabave male vrijednosti za opremu i radove za instalaciju fotonaponskih elektrana po grupama u Elektroničkom oglasniku javne nabave Hrvatske objavila je Regionalna energetska agencija Sjever koje je Ovlašteni predstavnik naručitelja.

Dokumentaciji o nabavi moguće je pristupiti na sljedećoj poveznici.

„Ovim postupkom još jednom pokazujemo iskorak u inovacijama u provedbi postupaka javnih nabava gdje agregiranjem projekata postižemo konkurentniju poziciju na tržištu. Tako kroz jedan postupak nabavljamo 36 fotonaponskih elektrana za 20 pojedinačnih Naručitelja ukupne snage veće od 1,6 MW“, stoji u obavijesti Regionalne energetske agencije Sjever.

 

 

__________

Autor: Suzana Živković, Pokret otoka

Naslovna fotografija: Suzana Živković

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram