HVAR – Titula druge najbolje europske destinacije za medeni mjesec

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 12.06.2019. - Vrijeme čitanja: 2min

Grad Hvar je prema portalu European Best Destinations za 2019. godinu 2. najbolja europska destinacija za bračno putovanje.

European Best Destinations je europska organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, a razvijen je za promicanje kulture i turizma u Europi i igra važnu ulogu u promicanju Europe kao turističke destinacije u svijetu – prenosi  dalmacijadanas.hr.

“Uskoro ćete se oženiti ili sanjate o putovanju za godišnjicu braka, te tražite savršen medeni mjesec u Europi? Nećete vjerovati svojim očima: Hvar je raj na zemlji, jedna od najljepših destinacija u Europi za medeni mjesec.

Dobrodošli na jedan od najljepših otoka u Hrvatskoj. Dođite i otkrijte povijesnu baštinu Hvara, uživajte u njegovim brojnim plažama, vrhunskim bazenima hotela, suncu, plavom moru i načinu života u koji slavne osobe, poput Georgea Cloonevja ili Beyonce, dolaze i odmaraju se. Rezervirajte najbolji apartman u hotelu iz snova: Blue Bay Residence ili Amfora Hvar Grand Beach Resort, po najpovoljnijoj cijeni uživajte u brojnim aktivnosti na otoku Hvaru”, stoji na službenoj web-stranici European Best Destinations, na kojoj je vidljivo kako je Hvar iza sebe ostavio vrlo atraktivne europske gradove i destinacije.

__________
Izvor: dalmacijadanas.hr
Fotografija: boriskacan.com

 

Tagovi: ,