UŠTEDI ENERGIJU
June 12, 2019

HVAR - Titula druge najbolje europske destinacije za medeni mjesec

Grad Hvar je prema portalu European Best Destinations za 2019. godinu 2. najbolja europska destinacija za bračno putovanje.

European Best Destinations je europska organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, a razvijen je za promicanje kulture i turizma u Europi i igra važnu ulogu u promicanju Europe kao turističke destinacije u svijetu - prenosi  dalmacijadanas.hr.

“Uskoro ćete se oženiti ili sanjate o putovanju za godišnjicu braka, te tražite savršen medeni mjesec u Europi? Nećete vjerovati svojim očima: Hvar je raj na zemlji, jedna od najljepših destinacija u Europi za medeni mjesec.

Dobrodošli na jedan od najljepših otoka u Hrvatskoj. Dođite i otkrijte povijesnu baštinu Hvara, uživajte u njegovim brojnim plažama, vrhunskim bazenima hotela, suncu, plavom moru i načinu života u koji slavne osobe, poput Georgea Cloonevja ili Beyonce, dolaze i odmaraju se. Rezervirajte najbolji apartman u hotelu iz snova: Blue Bay Residence ili Amfora Hvar Grand Beach Resort, po najpovoljnijoj cijeni uživajte u brojnim aktivnosti na otoku Hvaru”, stoji na službenoj web-stranici European Best Destinations, na kojoj je vidljivo kako je Hvar iza sebe ostavio vrlo atraktivne europske gradove i destinacije.

__________
Izvor: dalmacijadanas.hr
Fotografija: boriskacan.com

 

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram