UŠTEDI ENERGIJU
January 3, 2022

ISLAND INNOVATION - Postani ambasador/ica svog otoka u svjetskom otočnom programu!

''Island Innovation Ambassadors program najveći je internacionalni otočki program koji okuplja ambasadore iz cijelog svijeta i tijekom godine za njih održava različite programe i edukacije kroz koje sudionici stječu znanja o otpornosti, održivosti i napretku otoka'' (Dora Čukušić)

U Island innovation programu 2021. sudjelovale su predstavnice otoka Silbe, Murtera, Hvara i Visa.

Island Innovation program objavio je Poziv za otočke ambasadore 2022., a rok za prijavu je 10. siječnja. Pristup programu je besplatan i omogućava sudjelovanje u različitim aktivnostima namijenjenim stanovnicima otoka diljem svijeta.

Svi zainteresirani mogu saznati više na poveznici Island Innovation program 2022. te se prijaviti putem poveznice za prijavu na ambasadorski program.

.
Što se odvijalo u sklopu programa 2021.?

Program 2021. godine uključivao je niz sastanaka ambasadora i edukacija za otočane s mnoštvom zanimljivih priča s otoka diljem cijelog svijeta.

Pokretačice i predstavnice otoka Silbe, Hvara i Visa sudjelovale su u programu te o tome izvještavale javnost putem portala otoci.eu. Jedna od zanimljivijih tema bio je webinar ''Otočke turističke destinacije i digitalni nomadi'', a u sklopu programa Pokret Otoka održao je Island innovation hub na temu ''Energetske inovacije i njihov utjecaj na otočne sektore''. Snimku hub-a pogledajte na YouTube kanalu Pokreta Otoka.

O tome što se sve događalo u sklopu programa 2021. pročitajte u izvještaju volonterke Dore Čukušić Ambasadorski program u organizaciji međunarodne inicijative ”Island Innovation”.

__________
Autorica: Paula Bolfan
Naslovna fotografija: Island Innovation

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram