JAVNI POZIV – Natječaj za organizacije civilnog društva 2022.

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 18.03.2022. - Vrijeme čitanja: 2min

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje četvrti natječaj za organizacije civilnog društva

Ovaj poziv za organizacije civilnog društva ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:
.

  1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije,
  2. pomirba i promicanje tolerancije
  3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena.
    .

.
Povezanost s francuskom organizacijom

Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.

Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.

Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu djuro.zifra(a)diplomatie.gouv.fr najkasnije do 11. travnja 2022. godine.

Molimo nemojte slati svoju prijavu putem JumboMaila, WeTransfera i drugih sličnih kanala.

Više informacija potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedloga i proračun na POVEZNICI.

 

__________
Izvor: hr.ambafrance.org
Naslovna fotografija: Unsplash.