UŠTEDI ENERGIJU
February 28, 2022

JAVNI POZIV - Program transnacionalne suradnje Euro-MED

Program transnacionalne suradnje Euro-MED poziva javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja na dostavu prijava u okviru prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga

Poziv transnacionalne suradnje Euro-MED se provodi u okviru Specifičnog cilja 6.6 „Aktivnosti za potporu boljem upravljanju suradnjom“ unutar programskog Prioriteta 3 “Upravljanje Mediteranom” te se odnosi na dvije vrste projekata:
.

  • projekte tematskih zajednica (4 projekta od po 5 milijuna eura) i
  • projekte institucionalnog dijaloga (4 projekta od po 4 milijuna eura).

.
Cilj poziva - razmjena znanja i jačanje sinergija

Za provedbu je dostupna financijska alokacija u iznosu od oko 36 milijuna eura (EFRR, IPA + nacionalno sufinanciranje) - prenosi razvoj.gov.hr.

Cilj poziva je kroz projekte omogućiti bolju koordinaciju zajednice projekata u svrhu međusobne razmjene znanja i jačanja sinergija, oblikovanje projektnih rezultata u praksu i politike na programskom području te podrška prijenosu i implementaciji rezultata tematskih projekata u prakse i politike.

.

Projektni konzorcij se mora sastojati od barem 6 projektnih partnera iz 6 država

Svi projektni prijedlozi moraju biti podneseni elektronskim putem pomoću on-line alata za praćenje Euro-MED programa JEMS u razdoblju od 24. veljače 2022. do 24. svibnja 2022. (12.00 sati, srednjoeuropsko vrijeme).

Detaljne upute i uvjete vezane uz poziv možete pronaći na POVEZNICI. Kako bi bili u mogućnosti izraditi što kvalitetnije projektne prijedloge neophodno je temeljito proučiti Program suradnje i ostale relevantne programske dokumente koji su dostupni na POVEZNICI.

Za više informacija o pozivu također je moguće kontaktirati predstavnike Nacionalnih kontaktnih točaka i Zajedničkog tajništva čije kontakte možete naći na POVEZNICI.

 

__________
Izvor: razvoj.gov.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram