UŠTEDI ENERGIJU
November 12, 2021

JAVNI POZIV - SozialMarie – Prize for Social Innovation

SozialMarie nagrađuje uspješno provedene, inovativne projekte koji se hvataju u koštac s izazovima današnjice SozialMarie želi ovim natječajem podići vidljivost društvenih inovacija širom Srednje i Istočne Europe. Prvog svibnja 2022. g. 15 jedinstvenih projekata ovjenčat će se nagradama u sveukupnoj vrijednosti od 54 000 eura: prvonagrađeni dobivaju 15 000, drugonagrađeni 10 000, a trećenagrađeni 5000 […]

SozialMarie nagrađuje uspješno provedene, inovativne projekte koji se hvataju u koštac s izazovima današnjice

SozialMarie želi ovim natječajem podići vidljivost društvenih inovacija širom Srednje i Istočne Europe. Prvog svibnja 2022. g. 15 jedinstvenih projekata ovjenčat će se nagradama u sveukupnoj vrijednosti od 54 000 eura: prvonagrađeni dobivaju 15 000, drugonagrađeni 10 000, a trećenagrađeni 5000 eura. Daljnjih 12 dobitnika nagrađuje se sa po 2000 eura, a jedan od nominiranih projekata obradovat će se i dodatnoj Nagradi publike (Audience Award).

Sve informacije o natječaju naći ćete na POVEZNICI, a možete se pridružiti i Facebook grupi SozialMarie Hrvatska, gdje se također dijele više nego korisni savjeti.

 

Tko se može prijaviti?

SozialMarie je nagrada za aktivne društveno inovativne projekte iz polja civilnog društva, javne uprave i privatnog sektora. Mogu se prijaviti samo oni projekti koji su još u provedbi, a realiziraju se u Austriji, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj i Slovačkoj.

Od ove godine u natječaju sudjeluju i projekti s područja cijele Slovenije!

 

Kako prijaviti projekt?

Jednostavno: tako što ćete ispuniti prijavni obrazac na SozialMarie internetskoj stranici. Vašu će prijavu pregledati dvoje neovisnih lokalnih evaluatora. Oni projekti koji budu odabrani u uži izbor bit će proslijeđeni međunarodnom stručnom žiriju, koji donosi konačnu odluku o nagradama. Rok za prijavu je 18. siječanj 2022. g.

 

Još pitanja?

Ako da, pridružite nam se na online eventu Questions & Answers koji će biti organiziran 2. prosinca (17–19h). Objasnit ćemo sve vezano za postupak prijave i dati Vam korisne savjete za ispunjavanje obrasca.

Za Q&A se prijavite OVDJE.

__________
Izvor: SozialMarie
Naslovna fotografija: SozialMarie Hrvatska

Article written by Pokret otoka
Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Subscription
Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram