JAVNI POZIV – Za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod“

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 14.12.2021. - Vrijeme čitanja: 1min

Objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod“

Zakon o otocima („Narodne novine“, br. 116/18, 73/20 i 70/21) člankom 36.a propisuje dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe aktivnosti promocije Programa „Hrvatski otočni proizvod“ na temelju Pravilnika o načinu vrednovanja zahtjeva za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava, načinu rada te sastavu i broju članova povjerenstva za provedbu javnog poziva za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod“ („Narodne novine“, broj 127/21) i Javnog poziva kojeg raspisuje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije – prenosi razvoj.gov.hr

.
Prihvatljive aktivnosti za sufinanciranje

Prihvatljive aktivnosti za sufinanciranje putem dodjele bespovratnih financijskih sredstava su skupna događanja koja pridonose ostvarenju ciljeva Programa „Hrvatski otočni proizvod“ (sajam, manifestacija, konferencija, radionica, edukacija/seminari i dr.). Projekti i programi promotivno-informativnog karaktera o Programu.

Za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava mogu se prijaviti: jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave i javne ustanove te udruge, savezi udruga, zadružni savezi i turističke zajednice, koji ne obavljaju gospodarsku djelatnost.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za promociju programa „Hrvatski otočni proizvod“ otvoren je do 30. prosinca 2021. i dostupan je na POVEZNICI.

__________
Izvor: razvoj.gov.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.