Javni poziv za sudjelovanje u savjetovanju o Programu poticanja razvoja poduzetništva Grada Korčule za 2024. godinu

Objavio: Pokret Otoka - 02.04.2024. - Vrijeme čitanja: 2min

Savjetovanje je otvoreno od 29. ožujka 2024. godine i trajat će sve do 29. travnja 2024. godine.

Grad Korčula upućuje javni poziv svim zainteresiranim subjektima da se aktivno uključe u proces savjetovanja s javnošću u vezi s Nacrtom Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva za 2024. godinu.

Savjetovanje pruža otvorenu priliku građanima i organizacijama da iznesu svoje prijedloge, komentare i primjedbe o planovima i strategijama poticanja poduzetništva u gradu.

Ova inicijativa ima za cilj osigurati transparentnost i participaciju građana u procesu donošenja odluka koje se tiču gospodarskog razvoja grada Korčule.

Pozivaju sve zainteresirane subjekte da aktivno sudjeluju u ovom procesu, što uključuje dostavljanje svojih prijedloga, komentara i primjedbi na Nacrt Programa. Vaše ideje i sugestije su od velike važnosti za oblikovanje učinkovitih politika poticanja poduzetništva koje će potaknuti ekonomski rast, inovacije i zapošljavanje u gradu.

Prijedloge, komentare i primjedbe možete dostaviti osobno na adresu:

  • Grad Korčula, Trg A. i S. Radića 1, Korčula ili
  • putem elektroničke pošte na adresu: info@korcula.hr.

Uz komentare priložite ispunjeni obrazac za sudjelovanje u savjetovanju.

Važno je napomenuti da prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti jasno napisani, s naglaskom na dijelu Programa na koji se odnose. Svi pristigli prijedlozi bit će pažljivo razmotreni kako bi se osiguralo da konačni Program odražava raznolike potrebe i interese naše zajednice.

Tekst javnog poziva i sva dokumentacija nalazi se na poveznici.

Izvor: korčula.hr

Fotografija: Suzana Živković Topić