KOMIŽA – Otvoren prvi otočni coworking prostor

Objavio: Pokret Otoka - 10.07.2023. - Vrijeme čitanja: 2min

U komiškoj Bašti otvoren je prvi otočni coworking prostor, koji okuplja pojedince i tvrtke iz područja IT-a, blockchaina i web3 segmenta, čime Komiža postaje ljetna tehnološka oaza.

U Bašti će se održavati društveno-edukativni sadržaji. Prostor je to za zajedničko druženje, rad i učenje za mlađu i stariju populaciju.

Važno je naglasiti da se u sve aktivnosti može uključiti lokalno stanovništvo, a imati će priliku učiti od IT stručnjaka iz cijeloga svijeta.

Sve je to zasluga splitske udruge StoneBlock, koja otvaranjem Agroom-a pretvara Vis u “prvi IT i blockchain otok” na svijetu.

Komiža i Agroom – spoj moderne tehnologije i netaknute prirode

Mjesto je to gdje se isprepliću suradnja, rast i priroda, stvarajući idealno okruženje za IT profesionalce i blockchain entuzijaste.

Uz udobne konferencijske dvorane, zajedničke radne prostore i ultra brzi internet, Agroom nudi nevjerojatan spoj moderne tehnologije i netaknute prirode.

Osim što pruža produktivno radno okruženje, prvi otočni cowrking prostor – Agroom postat će i centar za edukaciju te umrežavanje kroz predavanja, radionice i panele.

Ukratko rečeno, mjesto gdje se ideje razmjenjuju, stvaraju nova partnerstva i potiče rast industrije.

Detaljan raspored evenata i više informacija pronađite na stranicama Agrooma i njihovim društvenim mrežama.

Izvor: Nautic RADIO Komiža/Tonka Ivčević

Fotografije: FB Tonka Ivčević