KORČULA – Natječaj za komunikativni slogan

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 10.04.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Temeljem Sporazuma o udruživanju lokalnih turističkih zajednica s područja otoka Korčule, Turistička zajednica Grada Korčule kao koordinator u ime potpisnica, Turističkih zajednica Općina Vela Luka, Blato, Smokvica i Lumbarda, objavljuju Natječaj za izbor komunikativnog slogana destinacije otok Korčula

Svrha i cilj Natječaja za komunikativni slogan, na koji se mogu javiti pravne i fizičke osobe, izbor je slogana turističke destinacije otok Korčula. Od slogana se traži jasna i izražajna komunikacija jedinstvene i prepoznatljive ideje koja će otok Korčulu učiniti prepoznatljivom turističkom destinacijom.

Komunikativni slogan treba uzeti u obzir karakteristike logotipa “Klaster Korčula”, kao i turističke destinacije odnosno specifičnosti otoka Korčule. Treba ga prezentirati na hrvatskom i engleskom jeziku, uz obveznu lekturu, te prikazati standard međusobnog odnosa postojećeg logotipa “Klaster Korčula” i slogana.

Prijave se dostavljaju do 26. travnja na adresu “Turistička zajednica Grada Korčule, Trg 19. Travnja 1921. br. 40, 20260 Korčula”, u dvije odvojene omotnice unutar treće kako bi se osigurala objektivnost vrjednovanja i anonimnosti natječaja.

Omotnice se označavaju šifrom. Šifra autora/skupine autora proizvoljan je niz znakova koji odredi sam autor/skupina autora.

  • U jednoj zatvorenoj omotnici s naznakom “NATJEČAJ – SLOGAN – NE OTVARATI” dostavlja se rad uz oznaku šifre
  • U drugoj zatvorenoj omotnici, priloženoj uz prvu omotnicu i označenoj istom šifrom dostavljaju se podaci o autoru/skupini autora – omotnica mora imati oznaku “Natječaj – slogan – podaci o autoru/autorici, ne otvarati“. Podaci o autoru moraju sadržavati: ime i prezime ili naziv tvrtke, OIB, adresa, telefonski broj i broj žiro – računa i naznaku banke u kojoj je otvoren,

Nepotpune i zakašnjele ponude neće se razmatrati, a rezultati će se objaviti na službenim stranicama TZ-a Grada Korčule i dostaviti svim natjecateljima elektroničkom poštom, najkasnije osam dana od završetka rada Ocjenjivačkog suda.

Objava natječaja na poveznici.

Prijavnica na poveznici.

Izjava o autorstvu na poveznici.

Priručnik grafičkih standarda na poveznici.

 

 

__________
Izvor: glasotoka.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.