UŠTEDI ENERGIJU
November 22, 2022

KRK - Besplatna edukacija ''Kako zarađivati od onog što voliš?''

Udruga Žene za otok organizira predavanje ''Kako zarađivati od onog što voliš?'' Predavanje će se održati u Kino Krku, u srijedu, 7. prosinca, s početkom u 17.00 sati. Predavačica je Kristina Ercegović, EMBA – serijska poduzetnica, osnivačica i direktorica www.zeneinovac.com, poslovna savjetnica za male poduzetnike, autorica knjiga o poduzetništvu i predavačica na temu poduzetništva. Poveznicu na […]

Udruga Žene za otok organizira predavanje ''Kako zarađivati od onog što voliš?''

Predavanje će se održati u Kino Krku, u srijedu, 7. prosinca, s početkom u 17.00 sati.

Predavačica je Kristina Ercegović, EMBA – serijska poduzetnica, osnivačica i direktorica www.zeneinovac.com, poslovna savjetnica za male poduzetnike, autorica knjiga o poduzetništvu i predavačica na temu poduzetništva.

Poveznicu na FB događanje pronađite ovdje.

.
O predavačici

Kristina Ercegović rođena je 8. veljače 1976. u Zagrebu. Diplomirala je marketing 1998. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i 2008. završila Executive MBA u poslovnoj školi Cotrugli. 2010 završila je NLP Leadership Akademiju, a 2013. i NLP Leadership Master te Advanced Program in Business, jednogodišnji program kao odabrana stipendistica Instituta za inovacije.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i stajati

Od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, savjetujući ih kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis bez da pritom izgore, te redovito piše kolumne, knjige i vlastiti blog, a od 2019. pokrenula je i vodi portal, konferenciju, radionice, retreate i VIP klub Žene i novac (www.zeneinovac.com).

Ono što ovo predavanje nudi zasigurno je dugogodišnje Kristinino iskustvo u poslovnom i poduzetničkom - svijetu kako osmisliti i razviti vlastito poslovanje, ali i korisni životni savjeti, kako pritom ne izgorjeti.

Edukacija je besplatna te se provodi u okviru projekta Aktivne otočanke koji je sufinanciran sredstvima Grada Krka i Primorsko-goranske Županije.

_____________
Izvor: Žene za otok
Fotografija: Unsplash

Article written by Pokret otoka
Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Subscription
Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram