UŠTEDI ENERGIJU
July 14, 2022

KRK - Festival sladoleda u Njivicama

Ove godine Festival sladoleda bogatom ponudom ledenih slastica na nekoliko njihivčkih lokacija »pokrivaju« brojni lokalni proizvođači

TZO-a Omišalj u suradnji s lokalnim hotelijerima stoji iza još jednog Festivala sladoleda koji se održava ovog tjedna, a počeo je u četvrtak 14. srpnja i traje do nedjelje 17. srpnja - prenio je novilist.hr.

.
5. FESTIVAL SLADOLEDA

Peto izdanje održava se na prostorima kampa Aminess Atea Camping resort, lounge bara Veya u sklopu njivičkog Veya hotela te duž Ribarske obale, odnosno njivičkoga lukobrana.

– Pregršt maštovitih fotopointova, promenadnih nastupa uličnih zabavljača, nastupa s vatrom i LED magičnim krilima, najavila je Andrea Orlić Čutul. Jutarnji program festivala orijentiran je na dobru zabavu i edukativne radionice prilagođene svim uzrastima u čijem će fokusu biti crtanje, slikanje, potrage s interaktivnim kartama te natjecateljske potrage za blagom. Održavaju se i specijalizirane tematske radionice orijentirane na kulturološku ostavštinu arheološkog parka Mirine Fulfinum, ali i na prezentaciju ekološke osviještenosti žitelja otoka Krka.

Ove godine Festival sladoleda bogatom ponudom ledenih slastica na nekoliko njihivčkih lokacija »pokrivaju« brojni lokalni proizvođači, među kojima organizatori ističu krčki Gelati d’Oro, Valle Losco te prirodni, sto posto domaći sladoled Bourbon Njivice. Pripremljen je i raznovrstan večernji koncertni program koji će i ovog puta biti prilagođen i turistima, ali i domicilnom stanovništvu. Koncerti započinju svake večeri na njivičkoj obali u 21.30 sati.

__________
Izvor: novilist.hr
Naslovna fotografija: Pixabay

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram