KRK – Island Business Women konferencija

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 25.08.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Udruga Žene za otok organizira događaj “Island Business Women” konferenciju na temu “Žene poduzetnice”

.

Konferencija “Island Business Women” održati će se 10. rujna s početkom u 18:00 sati u prostoru Kina Krk uz mali poduzetnički sajam i prezentaciju proizvoda otočanki. Konferencija će se nastaviti u neformalnom druženju, prezentaciji i degustaciji proizvoda otočnih poduzetnica na Kamplinu.

Ciljevi ove konferencije su poticanje na poduzetništvo žena i umrežavanje poduzetnica te motivacija za pokretanje i razvoj poduzetništva. Kroz prezentaciju inspirativnih priča i projekata želimo stvoriti logistiku za promociju i razvoj poduzetničkih aktivnosti žena (naglasak na teme financiranja, edukacije i umrežavanja poduzetnica) te razmjenu iskustava i kreiranje novih tržišnih suradnji i prilika.

Partner na ovom projektu je nacionalna Udruga poslovnih žena Krug Rijeka koje rade na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu, poticanjem ženskog poduzetništva, poslovne kulture i etike poslovanja. Aktivnosti Kruga su edukacija, umrežavanje, promocija postignuća poslovnih žena, djelovanje prema javnim organizacijama i institucijama, te povezivanje sa srodnim udrugama u zemlji i inozemstvu.

Događaj je svojevrsni nastavak priče koju nosi udruga Žene za otok koja pomaže ženama poduzetnicama u vidu osnaživanja, educiranja, organiziranja raznih radionica i slično. Konferencija je početak stvaranja baze otočnih žena poduzetnica, mapiranja i njihovog zajedničkog iskoraka na tržište te stvaranja njihove mreže.

 

 

__________
Izvor: Udruga žene za otok
Naslovna fotografija: Pixabay.