KRK – Pridružite se radionici ”Seoski turizam i kako ga promovirati”

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 15.11.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Puni naziv radionice je »Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske«

»Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske«, naziv je događanja koje će se iduće srijede, 17. studenoga, s početkom u 18 sati održati u krčkoj Velikoj vijećnici – prenosi novilist.hr

Radionica je namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, ruralni objekti za smještaj, farme i slično, a od koristi će biti i predstavnicima turističkih zajednica i lokalnih akcijskih grupa.

.
Radionica se odvija u organizaciji predstavnika Udruge ruralnog turizma Hrvatske u suradnji s LAG-om Kvarnerski otoci

Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju web-aplikacije moj-seoski.hr kojom upravlja Ministarstvo turizma i sporta, a koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma Hrvatskoj. Upisom u Digitalni katalog, korisnici stječu pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima posredstvom web-portala hrvatska.hr Hrvatske turističke zajednice.

Radionicu pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta provodi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske.

Organizatori se nadaju da će otočani prepoznati važnost ove radionice i biti u mogućnosti odazvati se njihovom pozivu te pritom sve zainteresirane mole da svoje sudjelovanje potvrde do 15. studenoga (ponedjeljak) putem web-prijave na e-mail adresu: udruga.rth@gmail.com.

Sudjelovanje je moguće najaviti i telefonski na 099 6650 634 (Dora). Ista radionica dan prije njezinog krčkog izdanja bit će upriličena i u Delnicama.

__________
Izvor: novilist.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.