KRK – Proslava Dana žena u organizaciji udruge ”Žene za otok”

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 11.03.2022. - Vrijeme čitanja: 3min

U utorak, 8.ožujka nakon 16 sati, kod popularne Krušije u Krku, otočane otoka Krka iznenadila je proslava povodom Dana žena

Za odličnu muziku i provod pobinuli su se dečki i benda Lamur, slane i slatke zalogaje darovale su kolegice iz Udruge albanskih žena Primorsko-goranske županije i pekara Ilirija, a lagana ili žestoka pića u gin corneru domaći brend Kusshh i konoba Šime, to jest Iris – prenosi LAG Kvarnerski otoci

Ako ste sjeli na šareni jastučić i divili se ugodnom ambijentu, to vam je omogućio krčki brend za organizaciju vjenčanja i evenata Lola Dream, koji je sve i ukrasio cvijećem koje nam je darovao Rasadnik cvijeća “Žgombići” OPG Perišić. Pekarna Ilirija se pobrinula za slatke muffine. Da ne zafali vina su se pobrinuli OPG Šipun, kuća vina Ivan Katunar i OPG Josip Gršković.

 

Uz ugodnu atmosferu, na štandovima ste mogli razgledati što sve rade vrijedne ruke otočnih poduzetnica

Od unikatne odjeće brenda Miau Couture, do keramičkog nakita i ukrasnih predmeta brenda Piccola Stella, kozmetike u izvedbi dua Lavandin i Mendule, te kozmetike, prirodnih sirupa i pića svestrane male tvornice Kusshh. Sve je popraćeno budnim oko Laure Lončarić koja je bila službena fotografkinja događanja i stvorila nam prekrasne uspomene.
.

.

Sve su prisutne ružama iznenadili članovi vatrogasnog društva u Krku

Došli su predstaviti i pozvati nove članove da se pridruže ovom plemenitom pozivu ili volontiranju u njihovim redovima. Manifestaciju su svojim posjetom podržali i gradonačelnik grada Krka Dario Vasilić i načelnik općine Punat Daniel Strčić, dugo se zadržavši u ugodnom druženju s posjetiteljima. Ako ste propustili manifestaciju, sve je dokumentirala Laura Lončarić pa će vam njezine fotografije i pažljivo odabrani detalji prenijeti dio atmosfere.

Do sada ste sigurno već pogodili da je ovo bio još jedan u nizu događaja udruge Žene za otok koje su ovoga puta udružile snage s Udrugom albanskih žena PGŽ-a i Zajednicom Albanaca otoka Krka. Žene za otok obećavaju vam još mnoga iznenađenja u ovoj godini. Pripremaju se edukacije, predavanja i radionice, te zanimljive društveno angažirane akcije i prodajne i izložbene manifestacije.

Pratite ih i dalje, jer tek su počele, a, kao i uvijek, svi su dobrodošli pronaći nešto zanimljivo za sebe ili pridružiti se njihovom radu.

__________
Izvor: LAG Kvarnerski otoci
Naslovna fotografija: LAG Kvarnerski otoci