KRK – U subotu počinje “Vrbnik Wine & Bike Night”

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 25.08.2022. - Vrijeme čitanja: 2min

Na otoku Krku ove subote počinje “Vrbnik Wine & Bike Night” uz premijerno izdanje »Vrbnik Wine Run« utrke

Već u više navrata upriličavanoj »Vrbnik Wine & Bike Night« biciklijadi u aktivnom dijelu programa vrbenskih Dana vina ove se godine, naime, prvi put priključuje i njegova nova outdoor nadopuna u obličju premijernog izdanja »Vrbnik Wine Run« utrke – prenosi novilist.hr

Tradicionalni Dani vina koji se u »vinarskoj prijestolnici otoka Krka« redovito održavaju tijekom posljednjeg vikenda kolovoza iznova će u Vrbnik privući brojne ljubitelje dobrih vina, ali i one željne druženja, zabave, a od ove godine i rekreiranja.

 

“Vrbnik Wine & Bike Night”

Tradicionalna i uvijek odlično posjećena enomanifestacija, osim za predstavljanje probranih boteljiranih postignuća vrbenskih, kao i gostujućih vinara iz Osječko-baranjske županije, bit će prigoda da se u tom slikovitom otočnom mjestu u samoj završnici ljeta okupe, zabave, ali i sportski ogledaju ljubitelji bicikliranja, ali i trčanja.

Već u više navrata upriličavanoj »Vrbnik Wine & Bike Night« biciklijadi u aktivnom dijelu programa vrbenskih Dana vina ove se godine, naime, prvi put priključuje i njegova nova outdoor nadopuna u obličju premijernog izdanja »Vrbnik Wine Run« utrke.

 

O utrci

Riječka Sportsko rekreativna udruga Torpedo Runners i Turistička zajednica Vrbnika suorganizatori su prvog izdanja Vrbnik Wine Run utrke koja će u subotu, 27. kolovoza, startati u 9.30 sati iz samog centra Vrbnika, gdje je i njezin cilj, otkriva nam Liljana Mamić, predstvnica SRU-a Torpedo Runners.

Riječ je o 16 km dugoj utrci brežuljkastim dijelom otoka Krka, ukupnog uspona od oko 400 metara a koja će sudionike kroz vinograde i šumske putove odvesti prema Kaštelu Gradec.

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen na 105 onih koji će biti najbrži u svojim prijavama, Torpedo Runnersi sve zainteresirane natjecatelje pozivaju da se što prije prijave putem POVEZNICE i ne propuste priliku kroz ovaj sportski događaj upoznati se s »domom žlahtine«.

 

__________
Izvor: novilist.hr
Naslovna fotografija: Unsplash