LOŠINJ – Poziv građanima za podnošenje prijedloga komunalnih projekata

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 08.12.2021. - Vrijeme čitanja: 1min

Pozivaju se građani Grada Malog Lošinja  podnesu prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture za 2022. godinu

Građani Malog Lošinja imaju mogućnost da za vrijeme savjetovanja sa javnošću, a prije upućivanja prijedloga proračuna Gradskom vijeću, da upute prijedloge komunalnih projekata, za što Grad Mali Lošinj planira izdvojiti 200 tisuća kuna – piše mali-losinj.hr

Predlagati se mogu manji komunalni zahvati kao: izgradnja nogostupa, postavljanje javne rasvjete, izgradnja i uređenje dječjih igrališta, uređenje nerazvrstanih cesta, uređenje šetnica i parkirališta, uređenje zelenih površina, uređenje prometne signalizacije, postavljanje klupa i slični komunalni zahvati.

.
Oblik dostave prijedloga

Prijedloge je moguće dostaviti u Gradsku upravu Grada Malog Lošinja elektroničkom poštom na e- mail adresu ivka.matosevic@mali-losinj.hr te osobno ili poštom na adresu Grada Malog Lošinja, Riva lošinjskih kapetana 7, 51550 Mali Lošinj.

Prijedlozi se zaprimaju zaključno s 8. prosinca 2021. godine, a moraju sadržavati podatke o prijavitelju, naziv projekta za koji bi htjeli da se realizira u 2022. godini i kratki opis.

 

__________
Izvor: mali-losinj.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.