UŠTEDI ENERGIJU
January 16, 2019

Mali Lošinj dobitinik je priznanja PRO PR Vision City!

Grad Mali Lošinj ovogodišnji je dobitnik PRO PR Vision City nagrade za medijsku promociju na međunarodnoj razini.

Priznanje se dodjeljuje u sklopu konferencije za komunikacijski menadžment PRO PR.

Ova konferencija se održava svake godine, već 17 godina zaredom, u drugom gradu regije te okuplja vodeće domaće i strane komunikacijske stručnjake.

Priznanje je specifično i po tome što je među rijetkim priznanjima za koja nije potrebno uplaćivati financijsku naknadu, već je doista namijenjeno samo onima koji su svojim radom, trudom i znanjem pridonijeli razvoju struke odnosa s javnošću.

Ove godine, priznanja PRO PR Awards će dobiti 24 komunikacijskih stručnjaka iz regije i svijeta, a s ciljem poticanja komunikacije na svim razinama, utemeljena su i priznanja Infigo Award, Vision City i Vison Manager.

.
Bogata kulturna i povijesna baština

Međunarodni stručni žiri koji djeluje u sklopu PRO PR Awards-a ove godine odlučio je dodijeliti priznanje PRO PR Vision City Gradu Malom Lošinju uz obrazloženje kako je Grad u proteklih nekoliko godina pametno iskoristio svoju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu te brojne prirodne ljepote i zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario zapažen medijski publicitet na međunarodnoj razini.

„Velika je čast primiti priznanje struke na međunarodnoj razini i biti svrstan uz vodeće komunikacijske stručnjake iz Hrvatske i čitavog svijeta. Isto tako, ovo je potvrda kako naš Grad razvijamo u pravom smjeru, te kako zahvaljujući sustavnom upravljanju komunikacijama ostvarujemo pozitivan publicitet i izvan granica RH. Ovo je također priznanje i svim našim sugrađanima jer upravo uz kontinuiranu komunikaciju s njima te uz njihovu podršku, kvalitetno upravljamo gradom.“ izjavila je gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić.

Svečana dodjela priznanja PRO PR Awards održat će se u sklopu 17. izdanja te konferencije, 12. travnja 2019. u Selcu.

__________
Izvor: Grad Mali Lošinj 
Fotografija: kvarnerhealth.com

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram