MLJET – Predavanje „Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta“ (08.10.2021.)

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 07.10.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatno interaktivno predavanje na temu „Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta“

U petak, 08.10.2021. godine s početkom u 10.00 sati organizira se predavanje na temu „Turizam sutra – digitalizacija tura i izleta“, u prostorijama Doma kulture „Zabriježje“ u Babinom Polju na Mljetu.

Na predavanju će se predstaviti praktična iskustva i savjeti o unapređenju prodaje te upravljanju prihodima u tržišnom segmentu prodaje tura, izleta i aktivnosti, s naglaskom na novonastale okolnosti uzrokovane pandemijom.

.
Edukacija će obuhvatiti paletu tema koje su fokusirane na mogućnosti najboljeg načina prezentiranja na tržištu, širenja postojeće prodajne mreže, unapređenja prodaje i olakšanje poslovanja kroz praćenje suvremenih trendova, do korištenja naprednih tehnologija

Predavanje će održati g. Toni Njirić, vlasnik obrta EZ booker sa zavidnim (preko 12 godina) iskustvom u turizmu usko specijaliziranim za online booking. G. Njirić je i stalni predavač na sveučilištu RIT Croatia u Dubrovniku, a predaje predmete na temu IT/Web and Mobile Computing-a.

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

– forme na POVEZNICI

– maila: dcp@dcp.hr

– mob: 099/261-8966 ili telefona: 020/418-401

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

__________
Izvor: portaloko.hr
Naslovna fotografija: Pixabay.