MLJET – Radionica za tip operacije 6.3.1.

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 05.05.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Radionica u organizaciji LAG 5 za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” na Mljetu

.

Slijedom indikativnog plana objave natječaja za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”, čije raspisivanje Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je najavila za drugi kvartal 2021. godine (travanj-lipanj), LAG 5 organizira informativnu radionicu na otoku Mljetu.

Radionica će se održati u četvrtak 13. svibnja 2021. u 13:00 sati u Domu kulture Zabrežje u Babinom Polju, na adresi Zabrežje 47, 20225 Babino Polje.

Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava jedna je od najpoznatijih mjera Programa ruralnog razvoja, te ujedno i mjera s najvećim brojem korisnika. Bespovratna potora od 15.000 EUR-a idealna je za sve male poljoprivrednike kojima je potrebna dobra startna osnova za rast poslovanja.

Cilj radionice je predstaviti ovu mjeru potencijalnim korisnicima s otoka Mljeta, definirati uvjete prihvatljivosti i kriterije bodovanja, te opisati izradu poslovnog plana.

Radionicu će voditi dr.sc. Marijeta Čalić, stručna suradnica LAG-a 5.

Osim objave natječaja na nacionalnoj razini, također najavljujemo natječaj sukladan tipu operacije 6.3.1. koji LAG 5 provodi putem svoje Lokalne razvojne strategije. Raspisivanje LAG natječaja planirano je za kraj 2021. godine.

Više informacija o samoj radionici i uvjetima natječaja za TO 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” možete dobiti na e-mail razvoj@lag5.hr.

 

 

__________
Izvor: lag5.hr
Naslovna fotografija: Unsplash.