U Društvenom centru Jedro održana je javna prezentacija prijedloga strateških planova za prostore u vlasništvu Općine Murter-Kornati

U utorak, 26. travnja 2022. s početkom u 11.00h održana je javna prezentacija prijedloga strateških planova za prostore u vlasništvu Općine Murter-KornatiRADUČ; SOKOLANA; KINO SALA ŽUT; AMPHORARIUM; COLENTUM; DRUŠTVENI CENTAR JEDRO – prenosi udruga Argonauta

Do predstavljenih strateških planova smo došli na zajedničkim sastancima s lokalnim dionicima, nakon kojih je bilo potrebno pozvati javnost da ih upoznaju i daju svoje komentare i prijedloge na vizije, misije, ciljeve i aktivnosti koje smo zamislili da se provode na prostorima Raduča, Sokolane, Kino sale Žut, Amphorariuma, Colentuma i Društvenog centra Jedro. Uvažavajući komentare javnosti kreirat će i finalne dokumente strateških planova za svaki od prostora.

 

 

Poziv sugrađanima

Prijedlozi strateških planova postavljeni su u Društvenom centru Jedro u obliku plakata. Pored svakog plakata rezervirano je i mjesto za komentare. Stoga, pozivamo i ostalu zainteresiranu javnost da do 4. svibnja (u vremenu od 8.00 do 15.00h) navrati u Društveni centar i doprinese stvaranju finalnih dokumenta svojim komentarom i prijedlozima.

Također, dokumenti prijedloga strateških planova za svaki od prostora i grafički prikaz plakata objavljeni su na web stranici www.jedro.eu i društvenim mrežama Društvenog centra Jedro i Općine Murter-Kornati pa pozivamo sve zainteresirane da nam svoje komentare dostave u inbox ili na mail jedro@argonauta.hr do 26. svibnja 2022.

Ovo je ujedno bila jedna od posljednjih aktivnosti prije završetka projekta Jedro, financiranog iz bespovratnih sredstava osiguranih iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

__________
Izvor: udruga Argonauta
Naslovna fotografija: Udruga Argonauta