Vjerujemo da većina zna tko je mali junak Teo Jelenović. Liječenje napreduje jako dobro, ali još će trebati mnogo vremena, hrabrosti, pretrpljene boli i materijalnih sredstava da bi naš Teo mogao normalno hodati i trčati.

Stoga Teov tim organizira u Krku na Sportskom centru „Josip Uravić Pepi” veliki humanitarni sportsko-glazbeni spektakl „Aktivan za Tea“ koji će se održati u nedjelju, 21. svibnja 2017.

U 12,00 sati bit će svečano otvaranje uz nazočnost Knezova krčkih Frankopana i mimohod u kojem će sudjelovati sve sportske udruge i klubovi s otoka Krka.

U bogatom programu svoje će plesno umijeće pokazati krčka udruga Osjeti ritam, a sportske vještine članice i članovi atletskog kluba Krk, Karate kluba Krk Croatia, Judo kluba Krk i Kickboxing kluba Omišalj.

BBK Otok Krk organizira biciklijade za velike i male.

U sklopu cjelodnevne manifestacije bit će mnogo raznih događanja, posebno za djecu, kao na primjer poligon za dječicu od 3 do 6 godina i druga iznenađenja. Dodijelit će se i posebna nagrada za najglasnijeg navijača.

Bit će zanimljivo pogledati košarkašku utakmicu, a kao šećer na kraju, u 16,00 sati odigrat će se nogometna utakmica između veterana otoka Krka i veterana Hrvatskog nogometnog saveza u kojem će biti mnogi poznati Vatreni.

Neće bit zakinuti ni navijači Rijeke koji će susret protiv Cibalije moći pratiti u kafiću na nogometnom igralištu.

Nakon sportskog dijela na boćalištu će u zabavnom dijelu nastupiti grupe Elemental, Insula, Nadzorni odbor, Open Road, L’amour Band i SuperCover band te Mia Dimšić, Neven Barac, Antonio Kristofić, Stefany Žužić i Melanija Purić & Xfinity band.

Program će voditi Davor Jurkotić i Neno Gržetić, stoga očekujemo zabavu od početka do samoga kraja.

Teov tim vas sve poziva da nakon što obavite svoje vjerske, glasačke i druge obveze, u nedjelju 21. svibnja dođete, uživate s nama i pomognete malome Teu! Naravno da će tamo nećete biti slanih i slatkih delicija te napitaka..

Više o ovome možete doznati na Facebook stranici Aktivan za Tea.

VIDEO

Svoje donacije možete uplatiti na žiro račun u ERSTE BANCI: HR5624020063103195084