Online edukacija I Razvoj projekata obnovljivih izvora energije

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 08.04.2020. - Vrijeme čitanja: 2min

Razvoj projekata obnovljivih izvora energije postao je privlačan mnogim akterima – od potrošača energije do lokalnih vlasti i privatnih tvrtki – koji prepoznaju društveni, gospodarski i okolišni potencijal obnovljivih izvora energije.

Bez obzira postoji li ambicija za velike ili male projekte i bez obzira na to hoće li ovi akteri u konačnici sami financirati i graditi projekt, svatko će smatrati potrebnim da preuzme ulogu nositelja projekta u ranim fazama razvoja projekta. Kako bi podržali prijelaz s planiranja na učinkovitu provedbu projekata obnovljivih izvora energije na otocima EU, u ovoj online edukaciji usredotočiti ćemo se na faze razvoja prihvatljivih projekata obnovljivih izvora energije, raspravljajući o ključnim preprekama i povezanim tehničkim izazovima, kao i dobrim praksama za procijeniti i ublažiti te rizike.


Govornici:

  • Johan Kiewiet, Ameland Energie Cooperatie
  • Eduard Escola i Capdevila & Rafael Muñoz Campos, Consortium of Waste and Energy of Menorca
  • Andrea Appel, ABO Wind

Kako, kada i gdje?

Online edukacija na temu – Razvoj projekata obnovljivih izvora energije održati će se putem platforme GoToMeeting, 16. travnja u 11.00 sati u trajanju od jednog sata. Registracija se može izvršiti putem poveznice.

Uživajte!

____________

Izvor: www.euislands.eu

Foto: www.pixabay.com