ONLINE EDUKACIJA – Ruralni razvoj s Marinom Kukočem

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 12.03.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Nakon uspješno održanog otočnog dijaloga pod imenom “Ruralni razvoj na otocima”, Pokret Otoka nastavlja sa serijom online edukacija u 2021. godini.

Treći webinar u nizu pokretovih edukcija prati temu ruralnog razvoja te će se održati 16. ožujka od 10 do 11 sati. Za sudjelovanje je obvezna prijava koju možete ispuniti  > OVDJE < . Nakon prijave na e-mail ćete pravovremeno dobiti poveznicu za spajanje na ZOOM platformu.

Za sudjelovanje je obvezna prijava koju možete ispuniti  OVDJE !

Online edukaciju (webinar) vodit će dr.sc. Marin Kukoč, diplomirani inženjer agronomije s dugogodišnjim iskustvom u provedbi EU fondova za ruralni razvoj. U sklopu edukacije naučiti ćete više o načinu osnivanja OPG-a, njegovu poslovanju  te o mogućnostima financiranja projekata putem mjera Programa ruralnog razvoja. Svi sudionici moći će aktivno sudjelovati u edukaciji putem ZOOM platforme, odnosno putem chata postavljati pitanja našem predavaču.

Webinaru je prethodio događaj na kojem su sudjelovali Katarina Slejko, Marin Kukoč i Vlaho Komparak. U ugodnoj su atmosferi pojasnili osnovne pojmove vezane  uz ruralni razvoj i odgovorili na brojna pitanja zainteresiranih sudionika. Ukoliko niste bili u mogućnosti priključiti se  otočnom dijalogu, snimku možete pogledati na poveznici.

 

 

___________

Fotografija: Pokret Otoka