UŠTEDI ENERGIJU
December 10, 2021

ONLINE RADIONICA - “Energetsko siromaštvo – problem ili izazov?”

Miljenka Kuhar i Anamari Majdandžić razgovarat će o pojmu energetskog siromaštva

Posljednje DOOR-ovo predavanje u 2021. održat će se 15. prosinca. Tema predavanja je “Energetsko siromaštvo – problem ili izazov?”

Je li energetsko siromaštvo energetski ili socijalni problem? Predavačice su Miljenka Kuhar i Anamari Majdandžić, predavanje će se održati u online formatu te će početi u 18 sati - piše door.hr

Prijava putem POVEZNICE.

 

Kako se mjeri energetsko siromaštvo?

Kako je energetsko siromaštvo povezano s rodnim pitanjem, a kako sa zdravljem? Što je Europski savjetodavni centar za energetsko siromaštvo i koja je njegova uloga?

Pridružite se  predavanju o energetskom siromaštvu u okviru kojega će vam osim odgovora na ova i mnoga druga pitanja predstaviti primjere dobre prakse i projekte koji se na razne načine bave problemom energetskog siromaštva u Hrvatskoj.

Prijavite se za sudjelovanje na predavanju putem POVEZNICE. Na dan predavanja biti će vam poslan podsjetnik i link za pristupanje predavanju.

__________
Izvor: door.hr
Naslovna fotografija: Unsplash.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 
Zajedno čuvamo okoliš – sufinancirano sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

NEWSLETTER

Klikom na gumb dajete suglasnost za primanje novosti Pokreta Otoka te se slažete s politikom privatnosti.
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram