ONLINE RADIONICA – O održivom razvoju i ciljevima održivog razvoja

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 11.05.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Online događaj o održivom razvoju i ciljevima održivog razvoja, kojeg Grad Split i ODRAZ organiziraju u sklopu međunarodnog projekta Oblikovanje fer gradova – integriranje Agende 2030. u lokalne politike

.

Cilj radionice o održivom razvoju i ciljevima održivog razvoja je razrada ciljeva i aktivnosti vezanih za provedbu UN-ovih ciljeva održivog razvoja.

Radionica će se održati na daljinu preko platforme Zoom 14. svibnja od 10 do 14 sati.

Specifična nacionalna obuka namijenjena je državnim i javnim službenicima iz svih dijelova Hrvatske, organizacijama civilnog društva i ostalim zainteresiranim dionicima, kako bi ih informirali, educirali i potaknuli na osmišljavanje Agende 2030. na lokalnoj razini.

Provoditelj obuke je ODRAZ – Održivi razvoj zajednice.

 

PRIJAVA

Prijave se vrše putem sljedeće poveznice a najkasnije do 12. svibnja 2021. Prijavljeni sudionici će na dan održavanja događanja dobiti poveznicu.

Poziv i detaljan program rada pogledajte na poveznici.

 

Projekt “Oblikovanje fer gradova – integriranje Agende 2030. u lokalne politike

Grad Split provodi međunarodni projekt Shaping fair cities – Integrating Agenda 2030 within local policies. Čiji je cilj razrada ciljeva i aktivnosti vezanih za UN-ovu Agendu 2030. (Transformacija našeg svijeta: Agenda 2030. Za održivi razvoj) i provedba Ciljeva održivog razvoja (Sustainable development goals – SDGs).

Kao i podizanje svijesti, poboljšavanje razumijevanja te aktivnija uključenost lokalne samouprave, udruga i građana u identifikaciju ciljeva održivog razvoja relevantnih za lokalno područje. Projektom se promovira ključna uloga aktivne lokalne samouprave i decentralizirane suradnje za doprinos društvenoj, ekonomskoj i okolišnoj dimenziji održivog razvoja.

Više na www.shapingfaircities.eu | info: SFC@split.hr

 

 

__________
Izvor: odraz.hr 
Naslovna fotografija: Pixabay.