Udruga za rad s mladima Breza poziva sve zainteresirane ustanove, organizacije, klubove i društva te pojedince iz Hrvatske i inozemstva da se prijave za sudjelovanje u najvećem kontinentalnom obiteljskom Festivalu Zemlja bez granica koji će se po 15. put održavati u Osijeku od 26. do 31. kolovoza 2019.

 

Poziv se odnosi na umjetnike/kreativce koji se bave glazbom, umjetnošću, fotografijom i drugom multimedijom, ilustracijom, stripom, recikliranjem, land artom, novim medijima, performansom, cirkuskim i drugim kreativnim vještinama te starim zanatima da  svojim inovativnim prijedlogom doprinesu realizaciji Festivala manifestacijskog naziva Ovdje u gradu  (vremeplov onoga što je Osijek činio/činit će jučer – danas – sutra).

.
Kako možete sudjelovati?

Sudjelovati možete kao voditelj/ica ili izvoditelj/ica radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce te sve druge generacije;  voditelj/ica ili izvoditelj/ica igraonica za predškolce; prezentator/ica nekih predstava, izložbi, koncerta i sl. te kao slobodni umjetnik/ica.

Molimo vas da iskaz interesa za sudjelovanje u festivalu ispunite u google obrascu najkasnije do 1. travnja 2019

Obrazac pronađi ovdje!

.
Dosadašnji uspjeh festivala

Zemlja bez granica do sada je okupila više od 400 domaćih i inozemnih umjetnika/ pedagoških voditelja, 200 kreativaca, 700 volontera i 30.000 djece i mladih što ju je učinilo prepoznatljivim brendom istočne regije Hrvatske s ciljem poticanja stvaralaštva, kreativnosti i neformalne edukacije putem kulture, umjetnosti, interkulturalnog dijaloga, povezivanja i zajedništva svih generacija.

Više o Festivalu na www.zemljabezgranica.com

.
Kontakt

Za sva pitanja, nejasnoće i dvojbe ekipa iz udruge stoji na raspolaganju.

Udruga za rad s mladima Breza
L. Jagera 12
31 000 Osijek, Hrvatska
tel/faks: 031/272 818, 272 583
www.breza.hr
e-mail: udruga.breza@gmail.combrezaprojekt@net.hr
Skype: udruga breza
Facebook: Udruga Breza
Instagram: youthassociation.breza
Youtube: Udruga Breza

Ili na broj telefona Senate Majić:

  • 031 272 818 i
  • 099 3093 409

__________
Izvor: Udruga Breza
Fotografija: Udruga Breza