OTOČNI DIJALOG – Budućnost turizma na hrvatskim otocima

Objavio: mirna.dalic@islandmovement.eu - 12.04.2021. - Vrijeme čitanja: 2min

Nakon otočnih podcasta na temu pomorskog dobra, energetske tranzicije i ruralnog razvoja dolazi nam na red vruća tema – Budućnost turizma na hrvatskim otocima.

U budućnost turizma na hrvatskim otocima uplela se pandemija COVID 19, ali su se i otvorila tržišta, kao što je tržište digitalnih nomada o kojem se mnogo priča u zadnje vrijeme. Što smo naučili iz iskustva prošlogodišnje turističke sezone, kako se možemo pripremiti za nadolazeću i možemo li pronaći svoje mjesto na novom tržištu digitalnih nomada?

Izdvojite vrijeme za otočni dijalog na temu ‘’Budućnost turizma na otocima’’ koji će se održati 13. travnja od 18 do 19.30 sati putem FB Live kanala i saznajte kako se pripremiti za nadolazeću turističku sezonu te što nam novo u turizmu donosi 2021. godina.

Podcast “Budućnost turizma na hrvatskim otocim” vodit će Paula Bolfan iz Pokreta Otoka, a njeni gosti su Dora Zane, osnivačica GOING REMOTELY platforme za smještaj digitalnih nomada u Hrvatskoj te Nedo Pinezić,  poduzetnik, vlasnik i direktor tvrtke Quanarius d.o.o. Krk i pružatelj usluga smještaja u domaćinstvu u Malinskoj, otok Krk. 

Podcast će biti dostupan uživo na službenoj Facebook Stranici Pokret otoka/Island movement. Prethodna registracija nije potrebna.

 

Online edukacija (webinar)

Četvrti webinar u nizu pokretovih edukcija prati temu turizma te će se održati 22. travnja od 10 do 11 sati

Za sudjelovanje je obvezna prijava koju možete ispuniti >> OVDJE <<. Nakon prijave na e-mail ćete pravovremeno dobiti poveznicu za spajanje na ZOOM platformu.

Online edukaciju (webinar) vodit će Nedo Pinezić, poduzetnik, vlasnik i direktor tvrtke Quanarius d.o.o. Krk i pružatelj usluga smještaja u domaćinstvu u Malinskoj, otok Krk.

Pratite nas na društvenim mrežama za više informacija o održavanju online edukacije.

 

 

__________

Autor teksta i fotografije: Pokret Otoka